Judokamp 2019

Judokamp 2019.

Kort verslag.

Dit jaar waren we in de dojo te Kampen aanwezig alwaar we met open armen werden ontvangen. ca 80 judoka’s met 30 begeleiders/ouders om te helpen en om hand en spandiensten te verlenen.

Als voorafje en Toetje waren Jorden Bres en Nana Marfo aanwezig om de judoka’s wat extra’s bij te brengen. (Jorden is personal trainer en geeft in Papendal les aan tal van top sporters en Nana is sergeant bij het Korps Mariniers en geeft training aan nieuwe mensen die marinier willen worden).
Met deze 2 werd het een zeer leuke avond.

Verder was er natuurlijk de gewone judotraining gegeven door onze top leraren. Zowel Vrijdag als ook Zaterdagmorgen werd er gejudood.

Aan het begin van de avond gingen de jonkies een parcours doen in de manege van Manege de Ruiter en aan het eind van de avond was er voor de jonkies een leuke film terwijl de plus 14 aan mochten treden voor een sessie met Nana ergens in Kampen.

Al met al een mooi judokamp met veel activiteiten.

Zoals onze voorzitter Hans Holterman al zei in zijn eindspeech.

Anton, ook deze keer was de planning strak en goed georganiseerd. Ondanks dat hij druk is met zijn HBO 3 en zijn judo leraar A opleiding en zijn training voor de 3e Dan toch even de organisatie van het judokamp erbij gedaan volgens voorzitter Holterman.

Verder willen we alle ouders bedanken die een bijdrage hebben geleverd. Er hebben zich reeds nieuwe ouders aangemeld voor de organisatie in 2020. TOP.

Judo leeft in Overijssel.

PS: Binnenkort komen de foto’s op fb en de site die gemaakt zijn door onze fotograaf Bert Visser. Hou de site en fb in de gaten want dat zijn echte mooie foto’s.

Verder willen we onze sponsor COOP voor de gebrachte boodschappen en sponsor Manege de Ruiter bedanken voor het gebruiken van de manage voor de spelletjes van de -14 jaar en het afmatten door Nana van de +14 jaar.