Toernooien van judoteam ijsselmond

Hier moet worden opgegeven voor de eigen toernooien. Zowel breedtesporters,beginnende wedstrijd judoka's als ook externe judoka's.

Toernooi Datum
Novel Vanencompetitie Veldkampseweg 2A, 8181 LN Heerde.

De Novel Vanencompetitie is speciaal bedoeld voor judoka’s die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes. De judoka’s verzamelen op de competitiedagen punten door het doen van wedstrijdjes (randori’s).
 Alle judoka’s worden beloond voor hun inzet, bij zowel winst als verlies worden er punten toegekend. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke judoka een deelnamecertificaat met het actuele puntentotaal.
 Bij het behalen van de 100 puntengrens, ontvangt de judoka een diploma en een vaantje corresponderend met de bandkleur.
Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Ook als uw kind een competitiedag afwezig is, blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag krijgt uw kind apart een uitnodiging. Speciaal voor de ouders/verzorgers wordt er aandacht besteed aan een stukje uitleg over de regels van het judo. Het belooft een gezellige en sportieve dag te worden. U bent dan ook van harte welkom!
06-11-2021
Randori competitie IJsselmuiden 11-12-2021
1e IJsselmond cup Opstaptoernooi breedtesporters opgave. 21-05-2022

Inschrijven voor externe deelnemers kan via onze  toernooiportaal: https://toernooi.judoteamijsselmond.nl

Download handleiding