Internationaal toernooi Emmen.

Afgelopen zaterdag hebben de judoka’s van Judoteam IJsselmond deelgenomen aan de Open Drentse kampioenschappen. Het Internationale toernooi is altijd druk bezocht door veel judoka’s uit verschillende landen.

Tweede plaats:
> Valentijn Peluka kwam uit bij de jongens onder de vijftien jaar in de klasse -38kg. Peluka won al zijn partijen met vol punt door staand en grondjudo. Peluka haalde de finale, maar moest ondanks een aanvallende houding het onderspit delven. Peluka ging zeer verdient naar huis met de tweede plaats.
Derde plaatsen:
> Jay Mossel kwam uit bij de jongens onder de vijftien jaar in de klasse -55kg. Mossel draaide een uitstekende toernooi, maar verloor nipt de halve finale. Mossel kwam hierna op, om de partij voor het brons. Deze partij werd met vol punt gewonnen en Mossel kon verdient huiswaarts met de derde plaats. Ploeggenoot Sil Wijnsma kwam uit in dezelfde klasse, en verloor helaas net voor de partij om het brons.

Timo Steen kwam uit bij de jongens onder de twaalf jaar in de klasse -42kg. Steen kwam sterk door de voorrondes door twee keer winst en bereikte knap de finale poule. In de finalepoule werd nog een partij gewonnen en Steen, kon verdient naar huis met een derde plaats. Ploeggenoot Frank Boerman, kwam uit in dezelfde, maar kwam helaas net te kort voor de prijzen.

 

Keano de Vries kwam uit bij de jongens onder de twaalf jaar in de klasse -38 kg. De Vries kwam met mooi judo voor de dag en winst met twee winstpartijen de finalepoule te behalen. Ook hier werd twee keer gewonnen en dit leverde hem een mooie derde plaats op.

 

Judoteam IJsselmond kijkt tevreden terug op een mooie dag judo!