9e BPO toernooi Hasselt

9e BPO Toernooi Hasselt (OV).

Zoals altijd komen we met een grote groep judoka’s naar het BPO toernooi in Hasselt, deze keer 60 judoka’s. . Uiteraard omdat het mooi dichtbij is maar ook omdat het altijd een leuk en gezellig toernooi is om aan deel te nemen. Er waren ook dit jaar weer enkele sterke poules met mooi judo te bewonderen.

Judoteam IJsselmond behaalde maar liefst 33 podium plekken!

Kampioen zijn geworden Ester Meijer, Lou Holterman, Sil Wijnsma en Nico van Rijn.
Zilver was er voor Bernardo van de Berg, Lesley Sneeloper, Luuk Sneeloper, Steven van Ommen, Thomas van de Belt, Jay Mossel en Armando Piening.
Brons werd gewonnen door Xander van Dijk, Hugo Sterk, Dirthe van Hierden, David de Wit, Lorenzo Piening, Khosi Palland, Dimitri Hoogveld, William Grolleman, Arthur Areklian, Milan Eenkhoorn, Silvan Kats, Marco Kaat, Finn Cremer, Marthijn Girbes, Jos Melisie, Moos Wijnsma, Sander Lok en Helga Wezenberg, Kaan Zkan, Syon Bakker, Finn Lasche en Martijn Wind.

De coaches kijken tevreden terug op het toernooi waarbij veel judoka’s weer mooie vooruitgang hebben laten zien. Volgende week staat het Oost-Ned team kampioenschap op het programma in Markelo. En over twee weken het internationale toernooi in Venray.